Home " Senj " Caffe bar Bura
https://www.youtube.com/watch?v=eKyQ9JwBp-Y
  Previous Video Potpisani ugovori sa zaposlenicama u okviru projekta „Zaželi – program zapošljavanja žena na području grada Senja“
  Next Video Potpisan ugovor za radove konstruktivne sanacije Kuće senjskih književnika

Caffe bar Bura

0
0

Članovi senjskog Storm Chasing Teama, skupine entuzijasta i avanturista, otišli su korak dalje i u čast rastućoj popularnosti svoje Facebook stranice (https://www.facebook.com/STORM-Chasing-Team-SENJ-346525655507544/) objavili su zanimljiv, neobičan i opasan video. Videozapis imena Caffe bar Bura snimili su članovi Storm Chasing Teama Senj i na taj način zahvalili javnosti koja ih zadnjih dana pomno prati u mjerenjima i borbama s poznatom senjskom burom. Zbog zabilježene brzine vjetra na mikrolokaciji tik do tvrđave Nehaj u Senju ekipu Stormsa posjetila je i ekipa RTL-a i zabilježila najzanimljivije kadrove.

U spomenutom videozapisu dostupnom na Facebook stranici i Youtubeu odigrali su scenu iz kafića – konobar poslužuje goste vinom, no scena je prilično neuobičajena.

Spomenuti videozapis bilježi pravu borbu s udarima bure, a u humorističnom i veselom tonu, kakav i priliči zdravici, vidi se njezina prava snaga – vina je u čašama ostalo malo, a uskoro su nestali i stol i stolice. Srećom, gosti i konobar su dobro. Sigurni smo, ovdje vratolomije Storm Chasing Teama Senj ne staju, a prilike za još zdravica tek dolaze jer ovo je samo početak promocije grada Senja i fenomena bure.

Caffe bar Bura dostupan je na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=eKyQ9JwBp-Y, a naišao je na veliko zanimanje javnosti, o čemu svjedoči broj pregleda videozapisa na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

Konobar Bura wind 150km/h

Lucian Španić

tags: