Home " Karlobag " Tour of Croatia – Race through the natural beauty 2018.

Tour of Croatia – Race through the natural beauty 2018.

Tour of Croatia – Race through the natural beauty 2018.
0
0

Tour of Croatia – Race through the natural beauty 2018. koja se održava na području Republike Hrvatske od 17. do 22. travnja, etapna je međunarodna profesionalna biciklistička utrka koja se odvija u šest etapa, a cilj joj je promocija naše zemlje, regija i županija.

 

Druga etapa kreće u srijedu 18. travnja  iz Karlovca, natjecatelji će tijekom utrke proći dijelom Karlovačke, Ličko-senjske i Zadarske županije. U vremenu od 13,30  do 15,30 sati očekuje se prolazak sudionika biciklističke utrka kroz Ličko-senjsku županiju i to trasom kretanja: Selište Drežničko – Plitvička Jezera – Prijeboj – Korenica – Udbina – Gračac.

 

Četvrta etapa kreće u petak, 20. travnja sa područja Zadarske županije iz mjesta Starigrad Paklenica, a također će jednim dijelom proći kroz Ličko-senjsku županiju i to slijedećom trasom kretanja: Sveta Marija Magdalena – Barić Draga – Lukovo Šugarje – Karlobag – Prizna – Jablanac – Sveti Juraj – Senj – Sibinj.

 

Promet za ostala vozila u smjeru voženja utrke, neće se zatvarati cijelo vrijeme održavanja utrke na pojedinoj dionici, već samo neposredno uoči nailaska i za vrijeme prolaska natjecatelja.

 

Na kolnicima gdje se promet odvija dvosmjerno, promet iz suprotnog smjera zatvarat će se do 30 minuta prije nailaska natjecatelja, stoga se mole vozači koji se zateknu na takvim dionicama da svoja vozila zaustave uz desni rub kolnika.

 

Uz navedeno, svi sudionici u prometu koji se zateknu na navedenim dionicama utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu.

 

 

 

                                                                                              Glasnogovornica

                                                                                   Policijske uprave ličko-senjske

 

                                                                                                Maja Brozičević